Naša priča

Tri pune decenije Exclusive grupacija je s tobom.

Tri pune decenije osluškujemo te, pratimo i prepoznajemo tvoje potrebe i želje. Učimo, prilagođavamo se i razvijamo. Naša se vizija i misija nadograđuju zajedno s tobom.

Naš je put 1991. zacrtala vizija jednog entuzijastičnog i odvažnog čovjeka, a tim marljivih i posvećenih ljudi, koji su bili i još uvijek jesu skelet Exclusive grupacije, tu viziju kroz sve ove godine nose uspješno i ponosito na ramenima.

Od trgovine papirom…

Počeli smo od trgovine papirom, papirnim proizvodima i poslovnom galanterijom. Danas smo multi-brand, višegeneracijska, porodična kompanija.

…do multi-brand
kompanije.

Nastavljamo postavljati trendove i donositi pažljivo odabrane brendove na naše tržište, s preko 15.0000 različitih artikala u domenu uredskog, školskog, umjetničkog i darovnog asortimana te asortimana igračaka koji je ujedno najmlađi član naše obitelji.

0

Različitih artikala u domenu uredskog, školskog, umjetničkog i darovnog asortimana te asortimana igračaka

0

Tri pune decenije Exclusive grupacija je s tobom.

0

Tim sa više od 40 uposlenih, u tri poslovne jedinice i četiri koncept maloprodajna objekta u Zenici, Tuzli i Sarajevu

Donosimo i postavljamo trendove, istina, no naš otisak i prepoznatljivost dolazi iz nepokolebljive vjere u kvalitet i neprolazne vrijednosti koji se prenose iz generacije u generaciju. Dinamični smo, odvažni, kreativni i nasmijani. Tim sa više od 40 uposlenih, u tri poslovne jedinice i četiri koncept maloprodajna objekta u Zenici, Tuzli i Sarajevu – posvećen je kvaliteti usluge i rješavanju najkomplikovanijih zahtjeva našeg poziva.

Partnere i kupce pronalazimo u velikim korporacijama svih privrednih sektora, velikom broju nevladinih i vladinih institucija, u manjim kompanijama i uredima koji privređuju na prostoru čitave Bosne i Hercegovine, ali i našim dragim kupcima svih generacija koji zadovoljstvo kupovine pronalaze u našim dućanima.

Exclusive grupacija  djelovanjem kroz matičnu firmu Exclusive doo te firme Aero Exclusive i Exclusive Studio 3 nudi asortiman i uslugu koji omogućava “one-stop shop” pristup kupcima, gdje na jednom mjestu uz mogućnost jedinstvenog izbora mogu naći sve za ured, školu, igru i poklon.

U našem  osnovnom fokusu uvijek će biti Kupac s kojim želimo ostvariti osoban i dugotrajan odnos. Vjerujemo da podsticanje ideja, svakodnevni razvoj i inovacije grade snažna partnerstva, a jasan fokus, uz posvećenost i strast, ispravno nas vodi ka postavljenim ciljevima.

Hvala Ti na povjerenju i svim zajedničkim koracima. Pridruži nam se dok odvažno ulazimo u četvrtu deceniju, vođeni željom da našoj zajednici nastavimo nuditi jedan ljepši i bolji svijet.

Ostavite nam vaš e-mail i pratite Aero Exclusive newsletter.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ostavite nam vaš e-mail i pratite naše novosti.

Mi smo dostupni na:

Aero Exclusive d.o.o. Sarajevo
Kolodvorska 12, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 33 725 552, Fax: +387 33 725 551
email: info@exclusive.ba; info@aero.ba
Skladište: Logistički centar Asa Šped, Sarajevo, Rajlovac

Aero Exclusive d.o.o. – Podružnica Tuzla
Albina Herljevića br. 31,  75 000 Tuzla
Bosna I Hercegovina
Tel: +387 35 311 730, Fax: +387 35 311 732
email: info@exclusive.ba ; info@aero.ba

Aero Exclusive d.o.o. – Podružnica Zenica
Armije BIH 6, 72 000 Zenica
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 32 449 350,  Fax: +387 32 449 358
email: info@exclusive.ba ; info@aero.ba

All Rights Reserved ® Aero Exclusive 2022